2013. július 23., kedd

Deep Ocean – New minicollection from CsermakDesign











Photo: Ágnes Frohmann
Model: Semmi-Kis Tünde
Make-up: Turbucz Márta Viktória



Az új kollekció a természet hangulatát és védelemre szoruló diverzitását idézi. A főbb színek: a menta, a zöld és a fehér, melyek a „vadvilágot”, a természetet, különösen a mély tengerek hangulatát szimbolizálják. A lookbook modellje Semmi-Kis Tünde, a legvagányabb magyar szépségkirálynő. Határozott és szenvedélyes kisugárzása jól ellensúlyozza az ékszerek pasztell világának ártatlanságát. 
A márkára jellemző geometrikus formák ebben a kollekcióban is visszatértek, mivel a tervező fontosnak tartja a letisztult vonalak használatát rohanó világunkban. 

Az új ékszerek is könnyen kombinálhatóak bármilyen mintás, egyszínű, sötét vagy világos ruhával egyaránt. Az anyaghasználat (könnyűfém, balsa fa) pedig biztosítja, hogy viselésük kényelmes és egyszerű legyen. 




This new collection shows the mood and the diversity of nature, what we have to protect. The main colours are mint, green and white. These symbolize the wildlife of the deep ocean. The model’s (Hungarian Beauty Queen - Semmi-Kis Tünde) sturdiness and passionate appearance offset the innocence of the pastel jewelry in the lookbook. 

The typical geometric shapes are come back in this new collection, because the designer thinks that the clean lines are so important in the fast-paced world. 

These new handmade products are easy to combined with figured or simple, dark or bright clothes as well. The materials (easy metal and balsa wood) ensure that these pieces are so comfortable.

4 megjegyzés:

Njoythestyle írta...

Csodás ez a kollekció, különösen a második nyaklánc tetszik, egy az egyben a bika csillagjegy jut róla eszembe, imádom! :)
Pusza: Reni

Festy írta...

Dóri munkáit már régóta követem és nagyon szeretem.
Ez a kollekció különessen tetszik. Nagyon színvonalas munka.
pusziii

Neon Rider írta...

:)) kövezz meg Festy, de mindenütt megtalállak:D.. http://cupcakeandpearls.blogspot.hu/2013/03/kenyezteto-latogatas-frufru.html

Hairstyles írta...

Nice microcollection Mrs.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...