2013. június 14., péntek

PS Summer











A PS magazin nyári számában összegyűjtötték számotokra azokat az izgalmas arcokat, akik felkavarják maguk körül az állóvizet. A munkájukkal, az egyéniségükkel, vagy pusztán a megjelenésükkel - hiszen a tematikájuk a vircsaft!

Címlapjukon a szépirodalom egyik legtehetségesebb íróját, Karafiáth Orsolyát láthatjuk, aki mesél nekünk személyiségének különböző arcairól, ártatlan kalamajkáiról és ellentmondásos szerepeiről. Beszélgettek hazánk ikonikus zenei alakjával, Lovasi Andrással, bemutatnak egy különleges festőt, Töttös Katát, Newcomers rovatukban pedig a hazai divatélet legújabb feltörekvőit, a THE FOUR tervezőit és egy különleges stylist csapat, a Style Lab alapítóit kérdezték.


Riportjaikban különleges témákat érintenek: megismerhetitek a parkouros fiatalokat, akik a várost egy nagy játszótérként kezelik, Steiner Kristóf pedig betekintést nyújt a meleg párok gyerekvállalási lehetőségeibe. Nem utolsó sorban a cigányzene két elismert őrzője, Buffó Rigó Sándor (a 100 Tagú Cigányzenekar elnöke) és Bujkáné Varga Alíz női cigányprímás mesél a hagyomány életben tartásának fontosságáról és a zene varázslatáról.


Trunkó Bálint egy színes, szexi divatanyagot készített, míg egy fiatal tehetség, Szűcs István egyenesen Kínából küldte analóg géppel készült fotóit. A Be Crew csapata ezúttal Oltai Katából és Szűcs Péterből alakított ki meghökkentő karaktereket, Udvardi Attila pedig egy csodaszép beauty anyagot fotózott stábjával.

PS magazin – Vircsaft a tetőn


A szerkesztők a város felett, június 20.-án egy laza, nyári estével szeretnék megünnepelni legújabb megjelenésüket. Aki a helyszínen megvásárolja a PS magazin nyári számát, ajándékba egy my name is táskát is hazavihet. A változatos zenéről Budapest menő arcai gondoskodnak. Így hallhatjuk a mashkultureJuicy bloggerének, Almának, Hangmás Endrének, Mojzes Dórának és Igor, a stylistnak a válogatásait.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...