2013. március 25., hétfő

Reserved már a MOM Parkban is!













Március 8-án nyitotta meg kapuit a legújabb és a legszebb RESERVED üzlet, amely közel 1000 m2-en várja a divat szerelmeseit férfi és nő osztálya széles kínálatával. 

A RESERVED ruházati márka női, férfi ruházati és kiegészítő termékeket kínál 11 európai országban. A RERSERVED tervezői szenvedéllyel tervezték meg a legújabb kollekciót is, továbbra is magas minőségben, de elérhető árakon. 

A nagy sikert aratott „ Beautiful Story” kampány után a Reserved tervezői előálltak még frissebb és még újabb formákkal és fazonokkal a „ BE INSPIRED” kampányuk révén. A divatimádók naprakészen a trendeket, a legmenőbb színeket és fazonokat találják a különféle kollekciókban, amellyel az egyéni stílusukat is hűen kifejezhetik. Az idei tavasz –nyári szezonra a Reserved tervezőit a híres divat bloggerek és nagy nevű tervezők munkái inspirálták. 

A ruhák és kiegészítők egyszerre divatosak, és merészek, egyéniséget tükröznek. 

A legfrissebb BE INSPIRED kampányban a Reserved márkát a keresett top modell, Cara Delevingne képviseli, aki az egyik legkeresettebb top modell a szakmában, Chanel, Dolce & Gabbana vagy Fendinél is láthattuk már a munkáit.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...