2013. március 16., szombat

New brand FIBULA
















Új márka született FIBULA néven. A márka alapítói Kránitz Orsolya és Nagy Dorottya, akik 2011-ben diplomáztak a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem textil szakán. 

Első, TOLEDO névre keresztelt kollekciójuk 2013 tavasz-nyári szezonra készült. A TOLEDO kollekció fő inspirációs forrása, egy áttört felületet eredményező vagdalásos-szálhúzásos technika, a toledo hímzés. A tervezőpáros a technika alkalmazásával fel kívánja hívni a figyelmet az eltűnőben levő, hagyományos, kézműves technikák értékeire. A kollekció irányadó színe a fehér. Élénk, kék, zöld, türkiz árnylatú színes anyagok emelik ki az áttört mintákat. A fröcskölt és akvarelles hatású mintás anyagok oldják a hímzett ruhadarabok szerkesztettségét. A kollekcióban a természetes textíliák (pamut, selyem) érvényesülnek, formavilágát letisztultság jellemzi. 

Öltözékeik nem kötődnek korhoz. A tervezők kollekciójukat minden olyan nőnek és férfinak ajánlják, akik fontosnak tartják, hogy személyiségüket öltözékükkel is erősítsék. Akik a művészetre, és a kortárs designra nyitottak, valamint azok, akik értékelik az egyedi, kézzel készített munkát, látogassanak el a BLACKDOOR showroomba (1061. Hegedű utca. 3., Iskola, Alkotóház 3.emelet), ahol a tervezőkkel személyesen is találkozhatnak. 

2 megjegyzés:

ChocolateFashionCoffee írta...

Gyöyörű kollekció!

http://chocolatefashioncoffee.blogspot.ro/

Névtelen írta...

Link exchange is nothing else however it is simply placing the other person's website link on your page at proper place and other person
will also do similar for you.

Here is my webpage ... gold watches [http://k100231.vimp.mivitec.net/user/view/user/SheenaDpa/uid/40813]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...