2013. március 7., csütörtök

LOUIS VUITTON 2013-2014-ES ŐSZI/TÉLI NŐI DIVATBEMUTATÓ














Marc Jacobs így nyilatkozott a kollekcióról:

"Ez a kollekció a luxusminőség és a Louis Vuitton műhelyek különleges anyagkezelésének, mesterségbeli tudásának megtestesülése. A Maison Monogram és Damier vászna ezúttal nem jelent meg a kifutón, helyette három ikonikus, puha anyagokkal, finom formákban újragondolt darabja emeli ki a kollekció érzéki, nőies jellegét. A Pochette Accessoire, a Lockit és a Speedy olyan ragyogó textúrákkal büszkélkedhet, mint a marabu, a finom libatoll vagy a fényes krokodilbőr. A nerc Speedy táskák fülei egzotikus, fűszeres illatú fákból készültek, melyeket kézzel antikoltak. A pitonbőr táskák fogója csont alapanyagú, a Pochette Accessoire jellegzetes fém láncát pedig ezúttal drágakövekkel díszítették.

A ready-to-wear kollekció ereje is a csábításban és a különleges felületekben rejlik, nem a mintában vagy logóban. Az egész kollekciót átjárja a budoár hangulat, az az érzés, mintha a történetek főszereplői épp csak felkapnának valamit, hogy felfedezzék szállodájuk legelbűvölőbb részeit. A férfi öltözékekre emlékeztető anyagok és struktúrák, szabásuknak köszönhetően váltak igazán nőiessé. A marabu szegélyek, átszőtt tolldíszítések, a különleges, dekadens motívumok mintegy búcsút intenek az öltözőszobának."


Marc a Louis Vuitton 2013-2014-es őszi/téli férfi kollekciójának egy darabját viselte, melyet Kim Jones tervezett.

Zene: Alexandre Desplat from Terrence Malick's "The River"
Haj: Guido
Make-up: Pat McGrath

Olyan hírességek vettek részt a show-n, mint Lily Collins, Naomi Watts, Elizabeth Olsen, Jessica Chastain, Natalia Vodianova, Caroline Sieber, Lea Seydoux, Antonine Peduzzi, Luisa Orsini és Fan Bing Bing.
A kifutón Axente Vanessa is végigvonult, olyan nemzetközi topmodellek társaságában, mint például Kate Moss és Isabeli Fontana.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...