2012. október 26., péntek

Interview: Gooix






Szeretnék neket bemutatni egy új ékszer márkát a Gooix-ot, amelyrőn megtudhattok többet a Szabó T. Teodórával, a magyarországi forgalmazóval készített interjúban.

http://www.facebook.com/gooix.hu?fref=ts
http://www.gooix.hu/


Mivel foglalkozol?
Jelenleg a gooix kizárólagos forgalmazásával foglalkozom a családi vállalkozásunkon belül. Az ékszerek világában helyezkedtem el, mint ékszertervező. Gyerekkorom óta ebben a világban vagyok, hisz szüleim is ékszerészek és így a családi vállalkozást is én és bátyjám visszük majd tovább. Mind a ketten ezen a területen tanultunk tovább Olaszországban.
Hol tanultad ezt a különleges szakmát?
Firenzében szereztem a ékszer- és divattervezői diplomámat a Polimoda Fashion Institute-ban 2009-ben. Ezt követően a Nominationnél dolgoztam mint tervező.

Hogyan jött az ötlet, hogy behozd Magyarországra a Gooix-ot?
A gooix pár éve keresett meg. Először a márka dinamikussága, sokrétűsége tetszett meg, hogy szinte minden igényt kielégítenek, a klasszikus ékszerektől a divatos, vagány irányzatig. Másrészt a kiváló minőségű anyagokat használnak. Ezek fontos szempontok számomra. Ezen megléte miatt jött létre az együttműködés, köztem és a gooix között.

Mit érdemes róla tudni?
Érdemes tudni róla, hogy fiatal márka lévén hihetetlen gyors ütemben fejlődik. 5 éve Ausztriába még ismeretlen volt. Ma már nem csak ott de több országban is az elismert márkák közé törte fel magát sokszínűségének köszönhetően.

A gooix mottója, gooix -express yourself! Fejezd ki önmagad!
A gooix egy fiatalos, divatos életstílust kifejező márka, mely tökéletesen illik minden divatrajongóhoz, függetlenül attól hogy milyen stílust képvisel. A gooix órák, ékszerek és kiegészítők magában foglalják a trendi stílusokat és a tökéletes minőséget. A lényeg a változatosság és egyéniség, a gooix mindenkihez illő stílus. A hatalmas befektetéseknek és a kiváló prezentációnak köszönhetően az ékszerboltok egyik legfontosabb márkájává vált. A gooix óriási termékszegmenst kínál minden partnerének- erőteljes ezüst és acélékszer kollekciókat, órakollekciókat, gyűjthető charmokat, gyöngyöket, glamour gyűrűket valamint acél és ezüst karikagyűrűket. A gooix különleges dizájnját fémjelzi egy erős együttműködés a RedBull Torro Rosso Forma1-es csapatának művészével, Knud Tiroch-kal.

Mik a jövőbeli terveid itthon?
Jövőbeli tervek közé tartozik a gooix felfuttatása Magyarországon, hogy minél többen megismerkedjenek ezzel a márkával és tovább folytatni ékszertervezői pályámat a családi vállalkozás keretein belül.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...