2012. július 26., csütörtök

OlympIKON kollekció panyizsuzsitól





Panyi Zsuzsi műhelyében 2011-ben született meg az első IKON ékszerkollekció. A karakteres medál és gyűrű azonnal magára vonja a tekintetet, és egyszerre hirdeti önmaga és viselője határozott öntudatát. Az IKON nem rejtőzködik, nem próbál a háttérbe vonulni, az IKON vállalja önmagát és a teljesítményt, amelyből született. Mindeközben az IKON szimpatikus és vonzó, akárcsak az IKON-t viselő nő.

- Az OlympIKON különböző színű bogyóiban számomra benne van az olimpiai ötkarika – meséli Panyi Zsuzsi – és az IKON-nak járó tisztelet, szeretet és büszkeség. A lányok számára öt bogyóból készült a nyaklánc és ez az öt pötty köszön viszont a fiúknak készült övcsaton is. Természetesen az OlympIKON-t nem csak olimpikonok viselhetik, hanem bárki, aki együtt lélegzik az olimpiával, drukkol és izgul, és szívesen teszi különlegessé saját maga és környezete számára az olimpia idejét.


Az OlympIKON nyaklánc és övcsat 2012. július 18-től megtalálható a panyizsuzsi webshopban: http://www.blogger.com/goog_794463558

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...