2012. június 23., szombat

Swarovski 2012/2013 autumn-winter collection display

A Swarovski 2012/2013-as őszi-téli kollekciójának bemutatója



Májusban bemutatták a Swarovski legújabb kollekcióját. Azok között a szerencsések között lehettem, akik elsőként láthatták, ezeket a gyönyörű ékszereket. Készítettem nektek pár képet az eseményről... :)

Nagy meglepetésben volt részem, mert kaptam egy ajándék nyakláncot!!! Jupii! :)) Be kell vallanom ez az első Swarovski ékszerem... Olyan szép, h félve fogom majd felvenni....:)


Itt olvashattok egy rövid leírást az eseményről és kollekcióról: 
 
KINGDOM OF JEWELS - A ROCK TALÁLKOZÁSA A BAROKKAL
A Swarovski 2012. május 31-én ünnepelte új, 2012/2013-as őszi-téli kollekcióját Budapesten. A “Kingdom of Jewels” kollekció egy estére a Klotild Palota előkelő termeiben, a hamarosan megnyíló Buddha-Bar Hotelben foglalta el királyi helyét. A különleges estén, ezek az ajtók az új Swarovski kollekció dicsőséges birodalma előtt nyíltak meg, amelynek ékszereiben és kiegészítőiben a rock és a barokk stílusos és izgalmas randevúja valósul meg.

Zséda, Pataki Ági, Makány Márta, Wolf Kati, Dukai Regina, Görög Zita, Vágó Réka, Fenyő Iván, Lakatos Márk, Fehér Balázs, Lukács Máté, Árpa Attila és Tomán Szabina, Kállay-Saunders András és Tolvai Renáta és más jelentős médiaszemélyiségek mellett üzletfeleket, divatdiktátorokat és sztárokat invitáltak meg ebbe a pazar, barokk világba, amelyet a Swarovski kreatív igazgatója, Nathalie Colin álmodott meg az őszi-téli kollekció számára. Egy bejátszásban, amit személyes barátnőjével, Brisa Rroché-val készített, Nathalie Colin elmesélte a vendégeknek, milyen ihletek és történetek kapcsolódnak a kollekció születéséhez.

“Olyan múzsát szerettem volna teremteni, aki megtestesítője az igazi rocker lánynak, és akinek a személyiségében a hagyományos értékek izgalmas csavarral jelennek meg. Lázadó és magabiztos, saját stílusát a teljes szabadság jegyében alkotja meg” - mondja a tervező az új kollekció kapcsán. A Swarovski 2012/2013-as őszi-téli kampányában ezt a modern, sokoldalú hősnőt egy francia színésznő, Bérénice Marlohe képviseli, aki a legújabb James Bond film, a Skyfall sztárja is egyben.

A Nathalie Colin által elképzelt rocker lányt, az eseményen egy magyar gitáros, Korbucz Sonya testesítette meg, aki a Buddha-Bar lounge termének színpadán, néhány dalt előadva alapozta meg az est hangulatát. A koncert után a vendégeket arra invitálták, a darabok felpróbálásával fedezzék fel személyesen a kollekció szépségeit. Arra is lehetőségük volt, hogy kedvenc glam rock kiegészítőikkel ékesítve, elektromos gitárral és bőrkabátban, sztárként parádézhassanak a színpadon - mindezt Polaroid képekkel meg is örökíthették.



Swarovski's latest collection was introduced in May. I was one of the lucky ones who could first see the beautiful jewellery. I took some photos of the event to you... :) I was really surprised when I got a gift necklace!!! Yeahh! :)) I have to admit that this is my first Swarovski jewellery... It is so nice that I will be really careful wearing it... :)

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Az ajcsid varázslatosan néz ki, ha máskor nem, egy cosmo-s fotósorozaton becsempészed a kiegészítők közé? Monduk szerdán :)))
Pusza: Reni

Andi írta...

Vigyázz, nehogy víz, parfüm, krém érje :-)
Andi
Ui.: én Swaro-rajongó vagyok, a férjem pedig mindig meglep egy-egy újabb Csodával :-)

Festy írta...

Nekem is nagyon tetszik ez a gyönyörű nyaklánc!:) úgy örülök neki...
Köszönöm a tanácsokat!

Névtelen írta...

Thanks in favor of sharing such a good thought, piece of writing is pleasant, thats why i have read it entirely

Here is my web blog ... venapro

Névtelen írta...

The faster your metabolism might be speed ed up, the faster you will end up burning off fat,
meaning the closer you'll get to your goals. Keep it active with smaller amount of foods and lose 10 pounds inside a month. It also releases chemicals to aid the deteriorating of body fats.

Take a look at my web-site; Phen375uk.beep.Com

Névtelen írta...

Asking questions are really fastidious thing if you are not understanding something fully,
but this post provides good understanding yet.

Check out my web page; sex life

Névtelen írta...

It's awesome to visit this website and reading the views of all friends regarding this article, while I am also zealous of getting familiarity.

Check out my webpage: review capsiplex

Névtelen írta...

I loved as much as you will receive carried out right here.
The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish.
nonetheless, you command get got an shakiness over that you wish be delivering the following.
unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same
nearly a lot often inside case you shield this hike.

Also visit my blog: idol lip (buyidollips.beep.com)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...