2012. június 18., hétfő

DORIDEA












2012 májusában a DORIDEA a fiatal márkák frissességével indult útjára Magyarországon. A márka tervezője Márkus Dóra a MOME textiltervező szakán végzett. Az egyetemi évek alkotó kísérletezéseinek eredményéből született meg az első ötlet, a textiltekercs, mely egyedi DORIDEA motívumként változatos formában és megoldásokban feltűnve egyértelműen beazonosíthatóvá teszi az ékszereket.


Az első, 2012 Tavasz/Nyár kollekció sokszínűségét a márka védjegyének számító textil tekercseken kívül más különlegességek is fokozzák, úgy mint bőrből vagy len kötélből készült megoldások és papír szív motívumok. E natúr, természet adta hatást a ragyogó aranyozott felületek élénkítik, melyek a meleg, napfényes tengerparti nyarat idézik.

A kollekció három hangulata a Pure Shore, a Pastel Wave, valamint a Golden Stone. Az egyes hangulatokon belül más-más alapanyagok és formák dominálnak. A három Tavasz/Nyár vonalon belül több alapdarab is található, melyek tökéletes harmóniában illeszkednek bármely hétköznapi viselethez. A kollekció esszenciái azok a limitált szériás, karakteres darabok, melyek alkalmi viseletek elegáns kiegészítői lehetnek.

A DORIDEA első kollekciójának mintadarabjai a http://www.doridea.com/ weboldalon láthatóak, és jelenleg a budapesti MonoFashion üzletben vásárolhatóak meg.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...