2012. április 25., szerda

FEMCAFE FASHION NIGHT

A Femcafe.hu bemutatja hagyományteremtő céllal indított FEMCAFE FASHION NIGHT divatrendezvényét.

A Femcafe.hu női portál 2010-ben indult el hódító útjára, és a kezdetektől eltökélt célja, hogy a site tartalmai mellett rendezvényekkel is tegyen a magyar divatéletért, és támogassa a hazai divatvilág szereplőit. Több kisebb divatrendezvényt követően összeállt a FEMCAFE FASHION NIGHT koncepciója, amely 5 hónapos szervezés eredményeként, május 10-én kerül a nagyközönség elé.

A Femcafe.hu ügyvezető igazgatója, Csereklei Zoltán az estet egy klasszikus divatbemutató vagy fashion week mintájára álmodta meg, így a májusi eseményen az elegáns hófehér balettszőnyeggel ellátott kifutón 2 nagyszerű divatcég is megjelenik. Tóth Bori napjaink legaktuálisabb hazai divatmárkájának bemutatói mindig is eseményszámba mentek, így a legújabb, 2012 tavasz-nyár kollekciójának premierje igazi csemegének ígérkezik a divatrajongók számára. A hazai márka mellett a nemzetközi Van Graaf divatház is a FEMCAFE FASHION NIGHT-on mutatja be legújabb darabjait, melyek között a Marc Cain, S. Oliver, Marie Lund és Gerry Weber márkák is megjelennek a kifutón. A Van Graaf outfit-jeihez a Högl biztosítja a gyönyörű lábbeliket. A kiadónak az est még izgalmasabbá, érdekesebbé tételéhez egy, a rendezvény stílusához különösen illeszkedő zenei produkciót sikerült megnyernie Fábián Juli & Zoohacker személyében, míg a háziasszonyi szerepkörben Görög Zitát üdvözölhetjük. A 20 méteres hófehér kifutón felvonuló 15 modell gyönyörű make up-jáért a MAC Cosmetics sminkesei, míg az elkápráztató hajakról Hajas László és csapata fog gondoskodni a rendezvényen.

A rendezvény kreatív produceri, rendezői munkáinak ellátására az ismert koreográfust, Seres Attilát kérte fel a Femcafe.hu csapata. Csereklei Zoltán Seres Attilával karöltve vetette papírra a rendezvény látványvilágát, a csodálatos színpadképet, a nemzetközi trendeknek megfelelő fénytechnikai elképzelést és hangtechnikai terveket.

A rendezvénynek az Allee bevásárlóközpont hatalmas átriuma ad otthont, mely lehetővé teszi, hogy a nagyközönség számára teljesen ingyenes legyen az exkluzív este.

A rendezvény VIP vendégei között a hazai TOP 100 cég felsővezetői, illusztris közéleti személyiségek és a hazai divatélet meghatározó szereplői is megtalálhatóak lesznek.

A Femcafe.hu céljai között szerepel, hogy a jövőben a FEMCAFE FASHION NIGHT önálló márkanévként működjön a divatpiacon és egy jól beazonosítható minőségi divatbemutató rendezvénysorozattá váljon. A kiadó és egyben szervező fontos célja az is, hogy a nagyszabású rendezvény által magát a kiindulási pontot a Femcafe.hu női portált is pozícionálja.

A Femcafe.hu szlogenje: SZÉPSÉG.DIVAT.ÉLET

Miért épp SZÉPSÉG.DIVAT.ÉLET? Mert ez a három rövid szó az esszenciája mindannak, amit a Femcafe.hu nyújtani tud az olvasóinak, és amit vall magáról, amivel azonosulni tud. Szépség, mert a Femcafe.hu nagy hangsúlyt helyez a szépségápolásra, a harmonikus külsőre és a belső szépségre egyaránt. Divat, mert az olvasói és piaci visszajelzésekből az derült ki, hogy a Femcafe.hu Magyarország legfrissebb, legdivatosabb, legtrendibb nagyközönségnek szóló internetes női magazinja. Élet, hiszen az egészséges, szép és divatos nő tele van élettel.

A rendezvény oldala: http://www.femcafe.hu/FFN



 
TOTHBORI márka 2012 Tavasz /nyár kollekció

Az idei szezon alapgondolata és inspirációja a természet és az ikebana művészete, amely egy igen különleges növény, az Orchidea köré épült. Ez az a varázslatos növény, amely nagy felületeken megjelenik a ruhákon. A fiatal japán lányok nevelésének elengedhetetlen része volt az ikebana művészetének elsajátítása. Maga az ikebana kompozíció - a nyugati virágkötészettől eltérően nem a tömeggel hat, hanem inkább az üres terekkel dolgozik.



Színek és anyaghasználat
Színeiben visszafogott és kevés anyaggal próbál erős kompozíciós hatást elérni. A szimmetria helyett inkább a kiegyensúlyozott aszimmetriát alkalmazza, mellyel a természet teljességét szimbolizálja.

Az ikebana szerkezetére jellemző a hármas tagolás: a föld feletti, a föld és a föld alatti részek. Mindez a kollekcióra vonatkoztatva: a derék vonal maga a föld és ehhez viszonyítottunk mindent.

A téli kollekciót követően az idei tavaszi/nyári kollekció – amint azt már megszoktuk a márka esetében – szintén hangsúlyosan nőies, azonban idén mégis lazább és lezserebb, ugyanakkor anyaghasználatában visszafogottabb.



Kiegészítők
A kiegészítők jellemzően bőrből készültek, melyek mintázata fonott és rácsos szerkezetű, amelyek megjelennek a táskákon és a cipőkön is. Ezek az ágminta applikációk különösen meseszerű hangulatúak, amikor megjelenve a táskákon átlényegítik, mintegy kiemelik ebből a dimenzióból ezeket a darabokat. A természetesség, a lezser vonalvezetés és a női alak/a homokóraforma láttatása jellemzi az idei tavaszi nyári modelleket. Az övek fűzőre emlékeztetnek, de könnyed mozgást lehetővé tévő darabok, melyekkel a saját testünkre formálható a kevéssé szabott ruhák sokasága.

Az ékszerezésnél a központi gondolat az volt, hogy tömör hatású fém ékszerekkel keretezzük az adott darabokat, melyek szintén minimál stílusban, letisztult formavilággal alkossanak egységet a kollekció darabjaival.



A szezon újdonsága
Az idei szezon újdonsága, hogy a modellek derék alatti része erősen szabott és határozottan hangsúlyos, ugyanakkor a bőr használata határozottságot és energikusságot, végső soron erőt is sugall.

A ruhák bőrapplikált ágmintája – amely visszatérő motívum a kollekció egészén – ezzel a formavilággal játszik: így a derék feletti rész az ág maga és az applikáció lefelé mutató ornamentikája a gyökérre enged következtetni. A kollekció maga a sifon zsorzsett és bőr együttes használatára épít, és ebből született meg az abszolút fiatalos, hangsúlyosan szabott és mégis nagyon nőies formavilág.

Színhasználatot tekintve a vezető orchidea motívum a fehér, csokoládébarna, valamint a natúr pasztellszínekben pompázik, mellőzve a fémes csillogást. A couture ruhák pedig a szürke-pink-rózsaszín harmóniáját jelenítik meg.

Mindezek mellett a bőr betétek és applikációk izgalmas keverése egy nagyon izgalmas, ultra nőies kollekciót eredményezett, amely remélhetőleg elnyeri a márka iránt érdeklődőt tetszését.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...