2011. november 10., csütörtök

Business In Fashion: A magyar divatipar jelene és jövője - Kerekasztal-beszélgetés


Effemine - egyesület a fiatal nőkért diákszervezet egy nagyszabású, nyílt előadást szervez a magyar divatipar legjelentősebb hazai képviselőivel, mely a Business In Fashion: A magyar divatipar jelene és jövője - Kerekasztal-beszélgetés divatszakemberekkel címmel kerül megrendezésre.

Az beszélgetés résztvevői olyan témákat fognak körüljárni, mint például a magyar divatipar jelene és jövője, a hazai divatiparban rejlő lehetőségek, ezek nemzetközivé tétele.

Vendégek:
Andó Ildikó / stylist, divatszerkesztő, ELLE magazin
Bujdosó Bianka / blogger, divatmarketinges, Ourfashion.blog.hu
Garam Judit / dizájner, a Mono Fashion tulajdonosa
Godena-Juhász Attila és Füzes Eszter / a USE Unused márka tervezői
Szűcs Péter / vezető szerkesztő, Marie Claire magazin A moderátor szerepét Juhász Dóra, a Trafó sajtóreferense és a Glass what? divatelméleti portál egyik alapítója látja majd el.

A beszélgetés a Budapesti Corvinus Egyetem Főépületében (1093 Budapest, Fővám tér 8. II. előadó), kerül megrendezésre 2011. november 15-én (kedden) 18:00-kor.
Rövid promovideótt az alábbi linket találsz: http://www.youtube.com/watch?v=grfGNL05k2g

A rendezvényen a részvétel ingyenes, az előregisztrálóknak azonban ajándékkal kedveskednek. Regisztráció: a név elküldésével a regisztracio.effemine@gmail.com e-mail címen, vagy a http://effemine.hu/regisztracio/ címen.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...